poster concurs

Castiga un logo prin programul Design Driven

DESIGN DRIVEN , May 19, 2014

Studioul de design Concept Machine lanseaza programul-concurs Design Driven, care se adreseaza start-up-urilor si companiilor tinere din Romania. Programul reprezinta o actiune de constientizare a importantei designului in sfera business. Inscrierea este gratuita, iar la finalul programului unul dintre participanti va castiga designul logo-ului pentru compania aplicanta.

Inca de la inceputul activitatii sale, Concept Machine a incercat sa sublinieze rolul fundamental al designului in crearea unei identitati. Design Driven este un program care continua aceasta serie de actiuni, cu scopul de a evidentia valoarea designului in dezvoltarea unei companii.
Mesajul programului este acela ca, indiferent de profilul de business, de strategie si nevoile de comunicare, designul este un instrument indispensabil, ce poate fi folosit atat punctual cat si global, pentru a genera coerenta, diferentiere si dezvoltare.

Castigatorul va beneficia, de asemenea, de un training de comunicare gratuit, oferit de Bucharest Design Center, partener al programului Design Driven.

Perioada de inscrieri este 19-31 mai. Detalii suplimentare gasiti pe pagina programului : www.conceptmachine.ro/design-driven

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+